up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat Celsius

plus
Rinat

Rinat Celsius

Produktbeskrivelse Rinat Celsius

Slank pasform til at se atletisk og imponerende i målet.


Beskyttelse på albuer og underarme.


UltraPlay teknologi: stoffet bærer sved til beklædets ydre lag for at lette dets fordampning.


Dette tekstil behandles for at beskytte mod UV-stråler og reducerer også akkumuleringen af ​​bakterier, der forårsager dårlig lugt.


Shorts med beskyttelse på hofterne.


Ekstra lange målmandssokker med knæforstærkninger.


Hvis du står og mangler en Rinat Celsius, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herretøj udstyr fra mærker som Rinat, er produceret af de bedste materialer. Rinat er eksklusiv design fodbold er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Rinat Celsius i dag!

Funktioner Rinat Celsius

Typer af ærmer
Lange
Farve
Blå
Anbefalet brug
Fodbold
Faggrænse
Målmand

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up