up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Etnik NG Pro

plus
Rinat

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Etnik NG Pro

Produktbeskrivelse Rinat Målmandshandsker Kancerbero Etnik NG Pro

TILBAGE.

Latex med højfrekvente flexionslinjer for at give større bevægelsesfrihed og fleksibilitet.

Cut: NegativeLatex: Omega grip®, som giver et fremragende greb, fremragende holdbarhed, meget god polstring og god præstation.

Anti Slip gel på indersiden af ??håndfladen for at holde handsken fra at bevæge sig fra sin plads.

Embossing på ex point på ngers letter mobilitet og ergonomisk pasform.

Indpakket fingre: latex kolliderer næsten indekset og tommelfingrene for maksimal overfladeareal.

Lukning: Neopren med bøjningspunkter for større bevægelsesfrihed.

Den har en åbning med Lycra i håndledets udvendige område (EZ Fit), der letter håndenes indtræden i handsken, elastikbåndet omhygges og forstærkes af et justerbart hovedbånd lavet af halv latex (forlænget palme) og halv tekstil, som er et brugerdefineret vindue.Køb din favorit Tilbehør model og nyd fodbold. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Rinat Målmandshandsker Kancerbero Etnik NG Pro. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Rinat Målmandshandsker Kancerbero Etnik NG Pro, kan du kontakte vores professionelle team fodbold via telefon eller e-mail.

Funktioner Rinat Målmandshandsker Kancerbero Etnik NG Pro

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Negativ
Farve
Grøn
Lilla
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Buenísimo

-

Super virkelig godt og overholde alt, hvad han siger

Om mig

-

Jeg har altid ønsket en professionel rinathandske og på grund af dig vil jeg få denne handske, tak, konsertesa, jeg vil købe mere

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up