up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat Målmandshandsker Magnetik Semi

plus
Rinat

Rinat Målmandshandsker Magnetik Semi

Produktbeskrivelse Rinat Målmandshandsker Magnetik Semi

Bagside: Syntetisk latex indkapslet ved højfrekvent prægning for at give krop og volumen, alt sammen monteret på en tekstilbase med høj permeabilitet for at holde interiøret frisk.

Palm: Blød latex.

Lukning: Lavet af syntetisk materiale, der passer tæt til håndleddet.


Velkommen til vores Rinat Målmandshandsker Magnetik Semi specielle tilbud. Hos goalinn, finder du ikke blot fodbold udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på fodbold produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Målmandshandsker.

Funktioner Rinat Målmandshandsker Magnetik Semi

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Flad
Farve
Sort
Gul
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up