up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming Hættetrøje Logo

Salming Hættetrøje Logo

plus
Salming

Salming Hættetrøje Logo

Produktbeskrivelse Salming Hættetrøje Logo

Salming Logo hætte er lavet af behagelig bomuldsstof med børstet inderside.

Det har en klassisk pasform og farver og salming autentisk logo trykt på brystet.

Sammensætning:

100% bomuld.Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Salming Hættetrøje Logo? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Børnetøj katalog og Hættetrøjer, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Salming Hættetrøje Logo

Hætte
With hood
Farve
Rød
Køn
Drenge
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up