up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming Sweatshirt Hector

plus
Salming

Salming Sweatshirt Hector

Produktbeskrivelse Salming Sweatshirt Hector

Farve: Sort

Køn: Unisex

Materiale : 100% Polyester

Fit: Regular

SKU: 1196676 0101

Salming Hector HZ og bukser er lavet i et funktionelt polyesterstof med en løs og behagelig pasform. Kontrastdetaljerne på forsiden og bagsiden karakteriserer Salmings holdkollektion, hvilket gør dette HZ til et perfekt komplementært opvarmningsstykke. Designet med Salming-logo og broderede logoer, er dette et indlysende valg, når du gør dig klar til et spil eller under træning.

Funktioner og funktioner


• Høj åndbarhed


• Trækstrimmel ved hæmmen


• Broderede logoer


• Salming Woven logo tape


Hos goalinn, kan du se alle egenskaber på Salming Sweatshirt Hector. I vores fodbold butik, har vi mange størrelser i Salming Sweatshirt Hector. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Salming Sweatshirt Hector, andre tilbud på andet fodbold udstyr.

Funktioner Salming Sweatshirt Hector

Hætte
Without hood
Farve
Sort
Køn
Unisex
Lynlås længde
Halv lånlys

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up