up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming Sweatshirt Hector

plus
Salming

Salming Sweatshirt Hector

Produktbeskrivelse Salming Sweatshirt Hector

Farve: Rød

Køn: Unisex

Materiale : 100% Polyester

Fit: Regular

SKU: 1196676 0505

Salming Hector HZ og bukser er lavet i et funktionelt polyesterstof med en løs og behagelig pasform. Kontrastdetaljerne på forsiden og bagsiden karakteriserer Salmings holdkollektion, hvilket gør dette HZ til et perfekt komplementært opvarmningsstykke. Designet med Salming-logo og broderede logoer, er dette et indlysende valg, når du gør dig klar til et spil eller under træning.

Funktioner og funktioner


• Høj åndbarhed


• Trækstrimmel ved hæmmen


• Broderede logoer


• Salming Woven logo tape


Hvis du står og mangler en Salming Sweatshirt Hector, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Børnetøj udstyr fra mærker som Salming, er produceret af de bedste materialer. Salming er eksklusiv design fodbold er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Salming Sweatshirt Hector i dag!

Funktioner Salming Sweatshirt Hector

Hætte
Without hood
Farve
Rød
Køn
Unisex
Lynlås længde
Halv lånlys

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up