up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming Vendbar Jakke Team

Salming Vendbar Jakke Team

plus
Salming

Salming Vendbar Jakke Team

Produktbeskrivelse Salming Vendbar Jakke Team

Farve: Sort / Orange

Køn: Unisex

Materiale: 100% nylon

Fit: Regular

SKU: 1194672 0108

Salming reversible teamjakke lavet i vandafvisende nylon materiale med ned som polstring. Denne to farvede reversible jakke har to lynlås lommer, skjult brystlomme og hætte med snor.

Funktioner og funktioner


• Reverisble


• lynlås lommer


• Trykte logoer


• Justerbar hætte


Ønsker du flere fodbold varer fra Salming? Hos goalinn, din online fodbold butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af fodbold varer, og andet Salming Vendbar Jakke Team. Lige nu har vi Salming Vendbar Jakke Team på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for fodbold udstyr.

Funktioner Salming Vendbar Jakke Team

Hætte
With hood
Farve
Sort
Funktioner
Termiske
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Løb
Anbefalet Brug
Paddle
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salming Vendbar Jakke Team

Samlet købetilfredshed

-

Produkt af et fremragende brand. Behagelig, varm, blød, alsidig. Farverne er i modsætning til fantastiske for at kunne kombinere med et hvilket som helst antal tøj. Der er to lag i en med fordelen ved kun at betale en.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up