up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sklz Solo Assist

Sklz Solo Assist

Sklz Solo Assist

plus
Sklz

Sklz Solo Assist

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sklz Solo Assist

Soloassistentens avancerede, lette konstruktion og ægte pasdesign giver mulighed for spil som fangst- og skydetræning. i modsætning til andre reboundere træner det spillere til at fange bolden på farten, sætte deres fødder og placere dem ordentligt inden de skyder.


Funktioner:

Træner spillere til at sætte deres fødder, kvadratere sig og skyde bolden fra en ægte aflevering
Designet til hårdttræ, udendørs baner og indkørsler
Perfekt til individuel træning eller holdøvelser
Bærbar og foldes fladt for nem opbevaringMed Sklz Solo Assist, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Sklz og deres fodbold produkter, besøg da Træning kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. goalinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Sklz Solo Assist

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up