up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series

plus
Spalding

Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series

Produktbeskrivelse Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series

Funktioner:.

Bordstørrelse 122cm x 82cm Polykarbonat Bordplade Højdejustering 2,44m til 3,05m


Er du helt vild med fodbold? Få din Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Spalding. Glem ikke vores store udvalg i Træning, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive fodbold er de fleste af vores Basketkurve varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series

Farve
Transparent
Blå
Produkttype
Basketkurve

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series

Uhyrlig service

-

Produktet er aldrig ankommet på trods af de mange anmodninger, der er fremsat til kundeservice, som tilfældigt, så snart turn kommer i chat, får chatten til at falde. Mere end en uges forsinkelse har jeg stadig ingen nyheder om min ordre. Jeg anbefaler ikke webstedet til nogen form for køb

Spalding Basketball Kurv NBA Gametime Series

Produktkvalitet

-

Det forekommer mig en god kurv med hensyn til højdejusterbarhed og generel kvalitet, selvom nogle dele har været defekte, og det koster lidt at skrue alt for at gøre det okay.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up