up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spalding Jakke Puffa

plus
Spalding

Spalding Jakke Puffa

Produktbeskrivelse Spalding Jakke Puffa

Funktioner:

Polstret med hætte

Matt tekstureret materiale

Smalle, elastiske manchetter

2 side lynlås lommer

Justerbar elastik med propper på hem

Spalding logo broderi på brystet

Spalding logo broderi på venstre ærme

Specifikation:

100% Polyester

Vægt: 55 g / m


Spalding Jakke Puffa er det perfekte udstyr, for at nå dine fodbold mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Jakker og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herretøj varer er på tilbud. Find dem i goalinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Spalding, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Spalding Jakke Puffa

Hætte
With hood
Farve
Sort
Anbefalet brug
Basketball
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Polstret basketballjakke

-

Enestående Spalding sportsjakke, typisk hovedbeklædning til basketballtøj, polstret i polyester med stor hætte, velegnet til den koldeste vintersæson, med fint håndværk og kvaliteten af anvendte materialer

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up