up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spalding Team II 4Her-Track Dragt

Spalding Team II 4Her-Track Dragt

plus
Spalding

Spalding Team II 4Her-Track Dragt

Produktbeskrivelse Spalding Team II 4Her-Track Dragt

Funktioner.

Skræddersyet til kvinder.

Sweat, insde ikke børstet.

To sidelommer.

Elastisk talje med ledning.

Spalding outline og True To The Game print.

Materiale 80% Bomuld, 20% Polyester.

Vægt 290gm.Find Spalding Team II 4Her-Track Dragt på lager og til den absolut bedste pris. Besøg goalinn, din online butik, med fodbold udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Spalding Team II 4Her-Track Dragt her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Spalding Team II 4Her-Track Dragt

Farve
Sort
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Spalding bukser

-

Det tog lang tid at ankomme, men det er forståeligt i betragtning af den aktuelle situation, vi lever i. Med hensyn til materialet, perfekt. Super tilfreds med købet. Nu har jeg gentaget med en sweatshirt for at se, hvordan det er. Tak skal du have!!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up