up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sport HG Eleven

plus
Sport HG

Sport HG Eleven

Produktbeskrivelse Sport HG Eleven

Kortærmet teknisk termoregulerende t-shirt med tiht pasform, specielt anbefales til fodbold.Gennemfør din bestilling af Sport HG Eleven, med vores Herretøj udvalg og T-shirts varer. Kig igennem de andre fodbold kategorier, Hos goalinn, er vi specialister i fodbold udstyr, du kan også finde T-shirts udstyr, til de bedste priser hos goalinn!

Funktioner Sport HG Eleven

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Rød
Anbefalet Brug
Fodbold

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Sport HG Eleven

Termisk sport t-shirt

-

Hg T-shirt til brug som et første lag i sport om vinteren eller direkte som et enkelt lag i kølige temperaturer. Generelt er den god til prisen, men sammenlignet med andre af dette mærke virker det som om, de havde gjort det lidt længere frem, når det normalt er det modsatte.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up