up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Støvler fodbold

Fodboldstøvler

Find et bredt udvalg af Fodboldstøvler-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter fodboldstøvler?

Vi anbefaler de bedst egnede fodboldstøvler til dig

Start

Leder du efter fodboldstøvler?

Fremhævede produkter i Støvler

Mærker for Støvler

Hvordan vælger man de rigtige fodboldstøvler?

tilbehør

Tilbehør til fodboldstøvler er afgørende for at spille fodbold. Dette tilbehør omfatter indlægssåler, klamper, støvletørrere osv. Fodboldstøvlers indlæg forbedrer komfortniveauet og forhindrer irritation og smerte. Fodboldstøvler er det eksterne tilbehør til en sko, der giver ekstra trækkraft på overfladen.

Fodboldstøvler

Fodboldstøvler eller sko er en artikel af fodtøj, der bruges til træning eller fodboldkampe. Støvlerne som bruges til græsmarker har nitter på ydersiden af sålen for at lette grebet. Fodboldstøvler giver en enorm friktionskraft. Knopperne forhindrer spilleren i at falde ned på grønsværen og giver spilleren mulighed for at løbe hurtigere og justere retningen hurtigt uden at falde af. Du kan købe disse støvler fra Adidas , Joma , Puma , Mizuno .

Junior fodboldstøvler

Junior fodboldstøvler er hurtige sko til at spille fodbold. De fås i en bred vifte af stilarter og farver, hvoraf nogle er ekstremt levende. Junior fodboldstøvler er designet til drenge og piger, de er meget lette og holdbare. Disse støvler er lavet med intenst carbongarnmateriale for en behagelig pasform. Disse fodboldstøvler er en af de essentielle for unge mennesker til at spille fodbold.

Rugby støvler

Rugbystøvler er det ideelle fodtøj skabt til at spille rugby. De er skabt til at være behagelige, når de spiller og er tilpasset til at spille på græsbaner. De har specifikke egenskaber, såsom at søge maksimal lethed, så oplevelsen kan være fuldstændig behagelig og sikker. Rugbystøvler har normalt en sål med nitter som fodbold for at have maksimalt greb på jorden. Der er også junior rugbystøvler , så de små også kan nyde sporten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk