up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Tilbehør

Bolde

()
load

Hvordan vælger man den rigtige sportsbold?

Basketball bold

Basketballbold er lavet af ægte læder bruges i professionelle ligaer, da de er de mest behagelige og bløde. Basketballen er normalt lavet af læder og er beregnet til brug på indendørs baneoverflader. Gummibasketballer er designet til udendørsbaner og tilbyder ekstra opspring og holdbarhed. Disse er ideelle til begyndere og børn, fordi de er blødere.

Fodbold

For at spille spillet behøver du kun en bold. Når du vælger en fodbold , skal der tages hensyn til flere faktorer. Fodbolde er for det meste lavet af syntetisk polyurethan og nogle gange andre sekundære materialer. De er kendetegnet ved deres store modstandsdygtighed over for stød.

Volleyball bolde

Når du vælger en volleyballbold , skal du tage højde for boldens berøring, kvaliteten af hoppet, letheden og stabiliteten i luften og holdbarheden. Også, i modsætning til andre sportsgrene, kommer volleyballs i næsten samme størrelse. Størrelse 4 bruges dog generelt til træning, mens størrelse 5 bolde er de officielle kampbolde. Boldens vægt er forskellig. Volleyballer fås i forskellige materialer såsom blødt skum, syntetisk læder og mikrofiber.

Håndboldbold

Håndbold er et populært holdspil. Når du vælger en håndboldbold, skal du tage højde for de væsentlige aspekter, såsom boldens rundhed, kvaliteten af hoppet og vægten. Du kan købe topkvalitetsbolde fra topmærker som Adidas , Joma , Puma og Uhlsport .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk