up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Uhlsport Handsker Logo

Uhlsport Handsker Logo

Uhlsport Handsker Logo

plus
Uhlsport

Uhlsport Handsker Logo

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Uhlsport Handsker Logo

Når det kommer til Feldspielerhandschuhe, er vi ind omstridt territorium. Måske en er for følsom til at spille fodbold, eller ville det være en anden tilbehør i denne vinter garderobe? klart bør there vis risiko for hån, så handskerne mindst være nyttig.


Vores Feldspielerhandschuhe er lavet med en mikro greb nydelse (at få de sidste centimeter ud af det sidste minut indkast) og en elastisk lukning system for at sikre, at regn, vind og sne ikke får inde i vidunderligt varme slibes polyester fleece indvendig.


Vi har også ændret snit, for at sikre en perfekt pasform.


Udforsk alle Dametøj varer, som du kan finde hos goalinn, det kunne være Uhlsport Handsker Logo. køb dine nu Uhlsport Handsker Logo og spar penge på Handsker produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Uhlsport, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Uhlsport Handsker Logo. Hos fodbold? Tak til goalinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dametøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Uhlsport Handsker Logo

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Uhlsport handsker

-

Fantastisk produkt til fodbold.Varm og praktisk også levering meget godt.Tak

Handsker

-

Handsker til fodboldtræning meget gode, behagelige og varme

Jeg er tilfreds.

-

Jeg købte den sidste gang og købte den yderligere som lager. Jeg kan godt lide at være i stand til at håndtere bolden, mens jeg har den på.

Perfekt pasform

-

Materialet er meget blødt og termisk, designet er fremragende, fordi det passer perfekt i hele hånden

Handsker

-

Tynde handsker, der lækker meget. Godt produkt

Superhandsker til udendørs spil

-

Smarte, varme handsker til børnene. Jeg vil købe igen! Godt produkt!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up