up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Uhlsport Målmandshandsker Half Negative Soft SF+

Uhlsport Målmandshandsker Half Negative Soft SF+

plus
Uhlsport

Uhlsport Målmandshandsker Half Negative Soft SF+

Produktbeskrivelse Uhlsport Målmandshandsker Half Negative Soft SF+

Funktioner:

PALM: SOFT latex skum

BACKHAND: præget latex med SCHOCKZONE

CUT: halv negativ snit sikrer en strammere pasform

GLOVE BODY: åndbar tekstil for maksimal komfort

FASTENING: Klassisk bandage og wrap around latex rem med navnefelt

DESIGN:

Latex backhand med integreret SUPPORTFRAME + element

Patenteret SUPPORTFRAME + -element med ekstra tommelfinger for øget fingerstabilisering

Specifikationer:

Materiale:

Latex: 41% Polyester: 30% TPU: 17% PA: 6% Nylon: 6%

Teknologi:

Classic Cut:

Vores klassiske snit er udførelsen af ​​traditionelle værdier. Håndfladen og bagsiden af ​​handsken er syet sammen langs fingersiden. Resultatet? Et bevist design: klassisk, komfortabel, ikke for tæt og ikke for bred.

SUPPORTFRAME:

The Classic. SUPPORTFRAME giver optimal stabilisering selv i adgangsniveau og børnemodeller. Fingrene har et hængsel som konstruktion, som giver den bedste beskyttelse og understøtter ergonomien af ​​hånden.


Kender du alt til Uhlsport Målmandshandsker Half Negative Soft SF+? Hos goalinn, vælger vi fodbold udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Tilbehør varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Målmandshandsker udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Uhlsport. Alle vores mærker er testet af vores hold af fodbold eksperter!

Funktioner Uhlsport Målmandshandsker Half Negative Soft SF+

Beskyttelse
Ja
Skæretype
Negativ
Farve
Flerfarvet
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Sf +

-

Godt lavet og behagelig handske, passer som en anden hud, skinnen understøtter hånden på en fremragende måde, fremragende latex, garanterer fremragende greb under alle forhold. top kvalitet / prisforhold.

Alt er fint

-

Fantastiske handsker, tak for den hurtige forsendelse.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up