up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik

Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik

plus
Uhlsport

Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik

Produktbeskrivelse Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik

Funktioner:

PALM: SUPERSOFT latex skum

BACKHAND: præget latex med SCHOCKZONE

CUT: Classic cut giver et maksimeret fangstområde

GLOVE BODY: åndbar tekstil for maksimal komfort

FASTENING: fuld bandage og omløb om latexrem med navnefelt

DESIGN:

SCHOCKZONE område med prægning

Wrap på kanten af ​​hånden for forbedret montering og ekstra dæmpning

BIONIKFRAME: det effektive lys stabiliserende system til ultimativ ydeevne

Specifikationer:

Materiale:

Latex: 48% Polyester: 31% PA: 16% Nylon: 5%

Teknologi:

Classic Cut:

Vores klassiske snit er udførelsen af ​​traditionelle værdier. Håndfladen og bagsiden af ​​handsken er syet sammen langs fingersiden. Resultatet? Et bevist design: klassisk, komfortabel, ikke for tæt og ikke for bred.

BIONIKFRAME:

Den lette og fleksible understøtning. BIONIKFRAME. Inspireret af den bedste strukturelle ingeniør af alle tider - Mother Nature - er det nye BIONIKFRAME designet til at efterligne og forbedre det naturlige arrangement og funktionen af ​​menneskets muskulatur. Resultatet: Stabil. Fleksibel. Letvægts. For alle, der tror beskyttelse er ikke deres ting.

SCHOCKZONE:

Dette slagabsorberende element har en speciel højtryksslibesikker overflade. Vi kalder det SCHOCKZONE det hjælper dig, når du stanser og gør dine handsker endnu mere slidte.


Er du på udkig efter Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik? Alle Uhlsport er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos goalinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i fodbold udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Uhlsport Målmandshandsker Supersoft Bionik

Beskyttelse
Nej
Skæretype
Flad
Farve
Sort
Gul
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Uhlsport bionik

-

Dejlig robust handske, slidstærk og godt greb.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up