up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Uhlsport Moderne Træningsdragt Essential

plus
Uhlsport

Uhlsport Moderne Træningsdragt Essential

Produktbeskrivelse Uhlsport Moderne Træningsdragt Essential

Features:


Justerbar elastik rib linning herunder

Bukser med en carot skæres med sidelommer

Uhlsport formulering trykt

Rib manchetter i bundenSpecifikationer:


Materiale 65% bomuld

35% polyester


Ved du hvilke egenskaber der gør Uhlsport Moderne Træningsdragt Essential til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Uhlsport Moderne Træningsdragt Essential, har vi det på lager i vores online goalinn butik. På grund af vores store udvalg i Træningsdragt afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fodbold, du er på udkig efter. Køb hos goalinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Uhlsport Moderne Træningsdragt Essential

Farve
Sort
Produkttype
Bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up