up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC

Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC

Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC

plus
Umbro

Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC

Funktioner:

Slidstærkt PU øvre materiale med klassisk æstetik.

Fast EVA sokliner.

Bygget på Comfort pasform sidst.

Specifikationer:

FABRIKATION: PU 100%


På tilbud nu, Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos goalinn, Kan du finde udstyr til Herresko, extra mange Indendørsfodbold sko. Vi har mange forskellige Indendørsfodbold sko, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Umbro Indendørs Fodboldsko Classico VI IC

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Alt godt

-

Det ser ud til at være af god kvalitet, kun tiden vil vise, ordren ankom godt, og jeg håber at gentage købet.

Stor værdi for pengene

-

De ankom i går, så jeg ved ikke hvor længe de holder, men de ser meget gode ud. De har meget gode finish og ser mere modstandsdygtige ud end andre, som jeg har købt fra kendte "mærker", som når de kommer, ikke har noget at gøre med dem, du køber i butikken. Jeg er glad

Umbro sneakers

-

Sneakers ser godt ud, god værdi for pengene. Vær opmærksom på det tal du har på i forhold til umbro-nummeret, umbro-tallene er meget mindre, jeg bestilte en EU 40,5 som svarer til en EU 39.

Store

-

God kvalitetsprodukt og pris!

Godt, godt færdig.

-

De ser meget godt ud, er godt lavet og med gode finish, håber jeg, at holdbarheden er den samme.

Godkendt!

-

Godkendt! Meget behageligt produkt af god kvalitet. Min søn var meget glad og elskede tilpasningen. Det fremragende forhold mellem kvalitet og pris! Aprovadissimo!

Fremragende værdi for pengene

-

Meget god værdi for pengene. Min søn er en fodboldmålmand, og han smider sine sko med det samme. Det lader til, at disse vil vare lidt længere end resten. Forsendelsen ankom til dato til punktpakken, så alt er korrekt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up