up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street

plus
Umbro

Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street

Funktioner:

Letvægts mesh øvre med quiltet vamp for komfort.
PU tåbeskyttelse og hæltæller for holdbarhed
Ikke-markerende ydersål.


Specifikationer:

Tekstil 85%, PU 15%


Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Herresko katalog og Indendørsfodbold sko, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up