up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro Indendørs Fodboldsko Street V IN

Umbro Indendørs Fodboldsko Street V IN

plus
Umbro

Umbro Indendørs Fodboldsko Street V IN

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Umbro Indendørs Fodboldsko Street V IN

Funktioner:

Letvægts lærred øvre med quiltet vamp for komfort.

PU tå vagt og hælkappe for holdbarhed. Ikke mærkning ydersål.

Specifikationer:

FABRICATION: Tekstil Mesh 70%, PU 30%


Er du på udkig Umbro Indendørs Fodboldsko Street V IN? Hos goalinn finder du altid Indendørsfodbold sko, fra de bedste mærker, det kunne være fra Umbro, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra fodbold butikken.

Funktioner Umbro Indendørs Fodboldsko Street V IN

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Værdig model

-

tilfreds med kvaliteten af anvendte materialer. Selvfølgelig er det ikke en topmodel. toppen bliver snavset hurtigt. godt greb

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up