up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

plus
adidas

adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

Täydennä look

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

Tyylistä juuri oikea sisäjalkapallo ja futsal ottelut, adidas Mundial Maalin jalkapallokengät ominaisuus sileä K nahkaa varten käsine kuten sovi ja split mokka hankausta laastari kestävyyttä ja tukea. Niillä on myös kevyt EVA vaimennus ja ei merkintää Gum ulkopohja.

Ominaisuudet:

K nahkaa optimaalisen pallo tuntea ja sovitus; Split mokka nahka hankausta laastari kestävyyttä ja jalkaterän tukea

Pehmeä synteettinen vuori mukavuutta

Compression valettu EVA-välipohja ja kevyt

EVA pohjallinen mukavuutta

Non merkintä Gum ulkopohja


adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN:een kuuluu adidas:n takaama valmistajan takuu. adidas:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme jalkapallotuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. goalinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten kengät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Sisäjalkapallo kengättuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet adidas Sisäjalkapallokengät Mundial Goal IN

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellinen

-

Erittäin hyvä, harmi, että kysyin numeroa ja kotimaassani 40:n sijaan se on 39,5.

Maailman paras

-

Maailman paras, joten olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen, kiitos paljon.

Hyvät kengät leikkiin tai päivittäiseen käyttöön

-

Ei vain pelaamiseen, vaan on erittäin mukava myös päivittäiseen käyttöön

originally published on adidas

Erittäin hyvät kengät

-

Nähdään pojan kokeilemassa tätä ostosta ensimmäistä kertaa nähdäkseen, onko se totta

Maailman futsal

-

Kaikki mukaan....!

Tuntuu äärimmäisen mukavalta ensimmäisellä käyttökerralla

-

Kengät tuntuvat loistavilta ja mukavilta heti pakkauksesta, kengurunahka tekee työn, saa sen tuntumaan käsineiltä. Ainoa asia on, että tilaan koon 7uk, joka on oikea kokoni, mutta se kestää silti pidempään, palaan ja tilaa puolet kokoa pieneksi. Jos etsit tätä, tilaa puoli kokoa pienempi, koska kengurunahka katkeaa ajan myötä.

Erinomainen arvo

-

Erinomainen hinta-laatusuhde nahkakenkälle!

Tavoite maailman futsalkengissä

-

Erittäin mukava, hyvä tyyli, sopii hyvin vapaa-ajan vaatteisiin, ehkä kielen takamateriaalia voi parantaa, koska se on hyvin yksinkertainen sienityyppi, personoin sen nimelläni, mutta kahden päivän kuluttua putosi kaksi kirjainta.

Loistavat saappaat – harkitse puoleen koon pienentämistä

-

joten viimeisen vuoden ja jonkin verran olen käyttänyt Predator-mutaattoria ja 20.3 futsal-saappaat. kun leikkivät kaksi iltaa viikossa, he katkesivat aina. kolmannen parin jälkeen päätin palata siihen, mitä tiesin. Koska minulla oli aina käytetty copa mundialeja ulkona, halusin kokeilla mundial-tavoitetta. ne ovat ylivoimaisesti parhaat futsal-kengät, joita olen koskaan käyttänyt. kyllä ne ovat raskaampia kuin uudet muoviset, mutta positiivista on, että niissä on enemmän pinta-alaa eivätkä ne missään tapauksessa tunnu liian painavilta. suosittelen pudottamaan puoli kokoa. Minulla on aina 9 us Adidasissa ja 8.5 ja se sopii täydellisesti. plussat: muotit jalkaan eivät ole liian raskaat, kieli pysyy alhaalla näyttävät erittäin kestäviltä hyvin ommeltuilta huonoilta puolilta: mutaattorit eivät ole yhtä kevyet ja nykyaikaisemmat jalkapallokengät.

Luotettava myyjä, laadukas alkuperäinen tuote

-

Kesti vain 10 päivää tilauksesta saapua osoitteeseeni Malesiassa. Erittäin luotettava myyjä. Laadukas alkuperäinen tuote kohtuulliseen hintaan. Kiitos.

Upeat sisäkengät

-

Hämmästyttävä laatu ja mukavuus, hinta oli ehdottomasti parempi kuin olen nähnyt.

Upea tuote

-

Erittäin nopea toimitus, nämä kengät viime vuosina, viimeinen pari alkoi vain hajota 7 vuoden käytön jälkeen, rakastan heitä

Alkuperäinen huutokauppa (valmistettu indonesiassa) ja saapui turvallisesti

-

Hämmästyttävä, 14 päivän kuluttua Hollannista Malesiaan saapunut tuote, alkuperäinen ja aito Made In Indonesia, joka ei ole väärennös, kuten jotkut, jotka myydään mustilla markkinoilla, ostaa jälleen Goalinnilta, suosittelen. Tq niin paljon, rakastan tätä Mundial-tavoitetta. Jos on 10 tähteä, kaikki menee goalinniin.

Suosittelemme

-

Olen ostanut näitä vuosia ja ne ovat hienoja. Ainoa haittapuoli on toisinaan, että sauma tulee pois pohjasta ja se on liimattava takaisin. Mutta minä rakastan heitä. Nopea toimitus ulkomailla oli hienoa.

Tavoite maailmanlaajuisesti

-

Hyvät balettikengät

Erinomainen toimitus

-

Hollannista Malesiaan, 12 päivää. Se on okei.

Jos sinulla on leveät jalat - >>. paras kenkä maailmassa !!!

-

Mitoitus on hieman suurempi kuin Nike, mutta kenkä on pakko, jos sinulla on leveät jalat. Kangaroo-nahka sopeutuu muutaman pelin jälkeen juurisi muotoon kuin toinen iho. GoalInn oli hyvä ja piti minua jatkuvasti. Piti siitä!!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up