up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Astore Lyhythihainen Poolopaita Same

plus
Astore

Astore Lyhythihainen Poolopaita Same

Tuotekuvaus Astore Lyhythihainen Poolopaita Same

Miesten poolopaita, joka on valmistettu 100% Bluesign-sertifioidusta Dryshell-kankaasta, joka sisältää kierrätettyjä kahvijauhoja antibakteerisena hoitona, joka estää hajuja ja suojaa UVA-säteiltä.
Se on erittäin hengittävä ja kuivuu erittäin nopeasti.
Käytä litteitä saumoja kitkan välttämiseksi.
Suunniteltu käytettäväksi kaikissa jalkakäytössä ja yleensä sisätiloissa.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Astore Lyhythihainen Poolopaita Same:n! goalinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Astore:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi jalkapalloverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista jalkapalloyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Astore Lyhythihainen Poolopaita Same kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Astore Lyhythihainen Poolopaita Same

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Valkoinen
Harmaa
Suositeltava Käyttötarkoitus
Golf

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up