up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Buff ® Windproof

plus
Buff ®

Buff ® Windproof

Tuotekuvaus Buff ® Windproof

Ihmiset, jotka etsivät teknistä päänauhaa korvien suojaamiseksi tuulelta voimakkaan toiminnan aikana, kuten juoksu, reittijuoksu ja maastohiihto, ja pysyvät suojattuna ja mukavana hitsattujen saumojen avulla.

Ominaisuudet:

Tekninen päänauha, painettu Windstopper® Elastic.

Sisäkerros, jossa on mikro-polaarinen fleece.

Ultrasonic- ja liimausteknologialla valmistetut mukavat saumat, jotka käyttävät lämpöä sulattamaan kankaat puhtaisiin vaatekerroksiin, jotka takaavat optimaalisen sovituksen ja estävät ihon ärsytystä.

Pienet laserrei'itykset korvan ympärillä kuulemisen helpottamiseksi.

Tekniset tiedot:

100% polyesteriä.


goalinn:stä, omasta jalkapalloverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Buff ® Windproof tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Buff ®:n tuotteita, kuten Windproof, kuten Naisten vaatteet kategoriasta jalkapallo verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen jalkapallo varusteisiin ja tsekkaa myös Buff ® Windproof:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Buff ® Windproof

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Snoodit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Buff ® Windproof

Erittäin laadukas

-

Mukava käyttää, lämmin ja miellyttävä koskettaa. Suosittelen sen ostamista

Buff ® Windproof

Buff® tuulenpitävä

-

Tyylikäs buff talveen, alapuoli Gore-Tex Infinium, mutta se ei jousta, mutta se on tiivis, lämmin ja suojaa täydellisesti kaulaa tuulelta.

Buff ® Windproof

Lämmin

-

Erittäin lämmin ja erittäin suuri

Buff ® Windproof

Tuoteluokka

-

buff tekee hienoja asioita. tämä ei ole poikkeus. suositella

Buff ® Windproof

Windstopper-puskuri

-

Tätä puskuria voidaan kuljettaa vain yhteen suuntaan. Pohja on valmistettu Gore windstopperista, mutta se ei ole (tai vähemmän) joustava. Yläosa on valmistettu klassisesta kaksipuolisesta puskurikankaasta. Niiden, jotka käyttävät tätä polkupyörää moottoripyöräkypärän alla ja käyttävät silmälaseja, on tiedettävä, että paksumpi kangas peittää hengitetyn ilman lasillasi. Buffet on mukava ja lämmin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up