up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Ho soccer Maalivahdin Käsineet Ikarus Roll/Flat

Ho soccer Maalivahdin Käsineet Ikarus Roll/Flat

plus
Ho soccer

Ho Soccer Maalivahdin Käsineet Ikarus Roll/Flat

Tuotekuvaus Ho soccer Maalivahdin Käsineet Ikarus Roll/Flat

PALM:

4 mm AQUAFORMULA-lateksia + 3 mm vaahtoa, yhdistettynä AAS-systeemiin (Anti Abrasion System), joka on suunniteltu suojelemaan kämmenen kärsimättömiä alueita syksyllä.

LEIKATA:

Hybridi:

Roll Flat kääritty peukalo.

Takaruumis:

Neopreeni yksittäisessä kappaleessa.

RYSTY:

3D GEL -järjestelmä, jossa on ergonominen rakenne, jossa on 5 mm kohokuvioitu lateksi + 3 mm vaahtoa.

KIINNITYS:

Hihna kolmella kiinnikkeellä yhdistettynä MICRO STRAP 3D -järjestelmään.Pidätkö Ho soccer Maalivahdin Käsineet Ikarus Roll/Flat tuotteesta? Käy jalkapallo verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Varusteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki jalkapallotuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Varusteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Ho soccer Maalivahdin Käsineet Ikarus Roll/Flat

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Roll-litteä
Väri
Vihreä
Harmaa
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up