up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Academy II

plus
Joma

Joma Academy II

Tuotekuvaus Joma Academy II

Sarja, jossa on pyöreä kaula-t-paita, jossa on vastakkaiset leikkaukset edessä ja housut, joissa on kaksinkertainen säätö ja joustava ja kiristysnauha. Painettu logo.

Tekniset tiedot:

100% polyesterilukko


Joma Academy II:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Joma:n tuotteista ja muista jalkapallotuotteista, tsekkaa myös Lasten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Joma Academy II

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Sininen
Suositeltava käyttötarkoitus
Sisäjalkapallo
Jalkapallo
Rajaus
Pelaaja
Suositeltava Käyttötarkoitus
Sisäjalkapallo
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma urheiluvaatteet

-

Erittäin hyvä tuote, hyvä laatu ja kaunis.

Loistava...

-

Upea tuote. Tilaisi ehdottomasti uudelleen! Mitoitus - 12v ikäinen poika, tilasin 14v - mahtava!

Loistava....

-

Upea tuote. Tilaisi ehdottomasti uudelleen! Mitoitus - 12v ikäinen poika, tilasin 14v - mahtava!

Loistava

-

Erinomainen ja hyvä laatu

100% alkuperäinen

-

DÜNYA markalarının hepsinin birA ara da toplandığı tek päällä Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın, jolloin saatiin Z-e kadar bulabileceğimiz üstelik sisään Uygun garantisi Fiyat nähdään Orjinal Urun kalitesinin Yanin da Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller TAHT Kurmus birA päällä Trekkinn Turkiye den alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat. 10 NAMBRIA 5 TÄTÄ

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up