up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Anorakki Vancouver

plus
Joma

Joma Anorakki Vancouver

Tuotekuvaus Joma Anorakki Vancouver

Tekniset tiedot:

Takki 100% polyesteriä, vuori 100% polyesteriä


Jos olet kiinnostunut Joma:n Anorakki Vancouver tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet Joma-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Joma suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia jalkapallo tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Joma Anorakki Vancouver jo tänään!

Ominaisuudet Joma Anorakki Vancouver

Huppu
With hood
Väri
Punainen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Enchanted tämä takki

-

Takki on täydellinen, kevyt ja tuntuu hyvältä. Hyvä loppu, hinta on kohtuullinen. Suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up