up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma II-Verryttelypuku Cannes

plus
Joma

Joma II-Verryttelypuku Cannes

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Joma II-Verryttelypuku Cannes

Pitkät suorat housut, joissa vetoketjulliset taskut. Se sisältää taskut ja säädettävä joustava kiristysnauha optimaaliseen sovittamiseen.

Tekniset tiedot:

Ratsastuspuvut 100% polyesterikuvio


Joma II-Verryttelypuku Cannes on täydellinen valinta täydentääksesi jalkapallo varusteitasi. goalinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti goalinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, jalkapallo verkkokaupastamme voit löytää muita jalkapallo tuotteita, jotka sopivat yhteen Joma II-Verryttelypuku Cannes:n kanssa.

Ominaisuudet Joma II-Verryttelypuku Cannes

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma II-Verryttelypuku Cannes

Kaunis

-

Alkuperäinen muotoilu, mukava ja suositeltava joka tapauksessa

Joma II-Verryttelypuku Cannes

Cannes ii housut tg. s

-

Erinomainen vastine rahalle. Mukavat housut, joissa on suljettavat taskut. Tuote tilattiin lauantaina ja saapui Italiaan torstaina.

Joma II-Verryttelypuku Cannes

Cannes ii housut sz. m

-

Housut ovat mukavat ja taskuissa on toimiva vetoketju. Erinomainen laatu-hinta-suhde. Tilasin tuotteen lauantaina 19. joulukuuta ja se toimitettiin 24. päivänä (Italiassa).

Joma II-Verryttelypuku Cannes

Parempi kuin odotin

-

Siinä on erittäin hyvä kangas, vahva, paksu. Tästä hinnasta saan yleensä erittäin hauraat housut, mutta näin ei ole. Ja myös vetoketjulla taskuissa. Erinomainen hankinta, mielestäni.

Joma II-Verryttelypuku Cannes

Track housut

-

Pidin housuista ja taulukon koosta, en odottanut niin hyvää laatua tällaisista edullisista urheiluhousuista, materiaali on korkealaatuista ja housut ovat erittäin hyviä, älä valitettavasti osta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up