up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

plus
Joma

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Tuotekuvaus Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Champions Ylempi erottuu sen keveys, koska se on tehty käyttämällä yhdestä mikrokuitua, vain 1 mm paksu. Se on myös sisäinen vahvistaminen varmistaen rakenteen ja vahvuus boot. Champion myös erottuu pohjallinen, valmistettu erittäin kestävästä ja sitkeä materiaali tarjoaa vakautta jalka. Keskeistä estämiseksi vahinkoa ja varmistaa, että jalka on aina ollut tiukka. Tämä boot sallii vain etuosa jalka taipua, kun keskus pysyy vakaana. Pohja on tehty kahdesta osasta, joilla on erilaiset tiheydet, ulkopuolella on vaikeampaa ja siksi kovempi, kun taas sisäpuoli on pehmeämpi saavuttaa suurempaa joustavuutta ja iskunvaimennus samalla vähentää saappaat painoa.

Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa jalkapallo kaupassa, saat Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 48.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Joma Jalkapallokengät Champion Cup FG

Kengänpohjan tyyppi
FG - kiinteä pohja
Väri
Oranssi

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up