up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Joma Kengät Liga-5 IC

plus
Joma

Joma Kengät Liga-5 IC

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Joma Kengät Liga-5 IC

Ominaisuudet:

- Lämpömuovattu Eva-pohjallinen
- Eva Shank
- Phylon-välipohja
- Kestävyys kumipohja
- Piha: tasainen tai parketti
- Pohja Din-70-hankauksella


Tekniikka:

Kestävyys:
- Teknologia, joka tarjoaa pohjalle paremman kestävyyden korkean vastustuskyvyn ansiosta, joka hidastaa kulumisen aiheuttamaa kulumista ja pidentää siten kengän käyttöikää.

Flexo:
- Uritettu Flex-järjestelmä, joka on sijoitettu ergonomisesti pohjaan, joka tarjoaa parhaan siirtymisen kantapäästä varpaisiin joka vaiheessa.

Suojaus:
- Materiaali, jota käytetään kengän eri alueilla vahvistamaan sen lujuutta ja kestävyyttä.

Sportech:
- Ruiskutettu kumi, mikä tarkoittaa, että kengän yläosassa ei ole saumoja tai muita jäykkiä materiaaleja. Tarjoaa keveyttä, mukavuutta, lisää joustavuutta ja paremman säädön jalkaan. Sen paksuus vaihtelee suojauksen ja vastuksen mukaan jokaisella alueella.

Vts:
- Ilmanvaihtojärjestelmä, joka mahdollistaa suuremman ilmavirran kengän sisällä, pitää jalan lämpötilan tasaisena ja välttää jalan ylikuumenemisen.
Ostaessasi Joma Kengät Liga-5 IC:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Joma Kengät Liga-5 IC-tuotteeseesi, jonka olet ostanut goalinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, jalkapallo-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Joma:n kokoelmaan ja täydentää jalkapallo varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Joma Kengät Liga-5 IC

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma Kengät Liga-5 IC

Uskomaton.

-

Ostin äskettäin nämä futsalkengät ja ne ovat uskomattoman upeita. Todella kevyt jalassa ja tuntuu hyvältä. Olen ostanut tältä sivustolta aiemmin ja teen sen uudelleen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up