up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Maalivahtisarja Phoenix

Joma Maalivahtisarja Phoenix

plus
Joma

Joma Maalivahtisarja Phoenix

Tuotekuvaus Joma Maalivahtisarja Phoenix

Setti, joka koostuu pitkähihaisesta T-paidasta ja shortseista miehille/pojille. Pitkät hihat antavat lämpöä urheilijalle ja tarjoavat samalla maksimaalisen tiukan istuvuuden. Kaksiosainen setti, joka koostuu T-paidasta ja shortseista. T-paidassa on pitkät hihat ja shortsit on valmistettu joustavalla vyötärönauhalla, joka on säädettävä vyötärönauhalla. Taskut eivät sisälly.


Ominaisuudet:

- Pitkähihainen
- Joustava vyötärö pitsillä
- Hengittävä kevyt kangas
- Kontrastivärinen muotoilu
- Liikkumisen vapaus


Tekniset tiedot:

- 100% polyesteriä


Tekniikka:

Sopeutuvuus:
- Vaatteen valmistukseen käytetty kangas mahdollistaa sen mukautumisen paremmin urheilijan vartaloon. Vaate mukautuu vartaloon ja lisää mukavuutta urheilun aikana.

Liikkumisen vapaus:
- Vaatteet, jotka on valmistettu joustavasta neulekankaasta, mikä helpottaa liikkumista harjoituksen aikana. Istuu täydellisesti vartaloon ja mahdollistaa harjoittelun täysin vapaasti.

Hengittävä:
- Kankaat, jotka mahdollistavat täydellisen hengittävyyden vaatteen ja vartalon välillä. Auttaa poistamaan hikeä kehosta.

Kevyt:
- Mikrokuitukankaasta valmistetut vaatteet takaavat maksimaalisen joustavuuden urheilun aikana. Kankaan kevyen teknologian ansiosta et tunne olosi painavaksi koko harjoituksen aikana.


Hoito:

- Konepesu enintään 30 asteessa
- Älä käytä valkaisuainetta
- Älä konekuivaa
- Silitys enintään 110 asteessa
- Älä kuivaa pesua
Aiotko hankkia itsellesi suositun Joma Maalivahtisarja Phoenix:n? Kaikki Joma-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Joma Maalivahtisarja Phoenix jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Joma Maalivahtisarja Phoenix

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Keltainen
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo
Rajaus
Maalivahti
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up