up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Reversbile Basketball

plus
Joma

Joma Reversbile Basketball

Tuotekuvaus Joma Reversbile Basketball

Tekniset tiedot:

100% polyesterikatkaisu


Joma Reversbile Basketball:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt goalinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Joma Reversbile Basketball:lla on Joma:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Täydelliset varusteet kategorian Lasten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Joma Reversbile Basketball

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Valkoinen
Sininen
Suositeltava käyttötarkoitus
Koripallo
Rajaus
Pelaaja
Suositeltava Käyttötarkoitus
Koripallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up