up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Takki Champion IV

plus
Joma

Joma Takki Champion IV

Tuotekuvaus Joma Takki Champion IV

T-paita V kaula pää kangasta. Sisältää Mesh tekniikka kainalo parantaa hengittävyyttä. Kuivalla MX, teknologia pystyy ohjaamaan urheilijat hiki.

Tekniset tiedot:

Polyesteri 100%


Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Joma:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Joma:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Miesten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Joma Takki Champion IV on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Joma Takki Champion IV

Huppu
Without hood
Väri
Keltainen
Tuotetyyppi
Takit
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hieno tuote

-

Yrityksemme on käyttänyt tätä takkia jo muutaman vuoden ja sillä on erinomainen kestävyys, erinomainen vastine rahalle, myös Goalinnan erinomaisten hintojen ansiosta. Nopea toimitus Espanjasta Torinoon, tilattu lauantai saapui tiistaina!

Täydellinen tyytyväisyys ostokseen

-

Se on upea takki, jossa on mielenkiintoinen kromaattinen kuvio. Rakastan kyseisen vaatteen merkkiä, materiaalia ja muotoilua.

Täydellinen tyytyväisyys ostokseen

-

Upea materiaali, muotoilu ja värit. Se on täysin tyydyttävä tuote.

Ylistys tuotteesta ja toimitusajasta

-

Tulen tänne ilmaisemaan itselleni tuotteen laatua (pusero joma) ja toimitusaikaa päivämäärässä. goalinn super suosittelee vain laadukkaita tuotteita ja toimitusta asetetussa määräajassa.

Upea tuote

-

Upea tuote, erinomainen laatu, erittäin mukava suosittelen

Upea tuote

-

Upea tuote, erinomainen laatu, erittäin mukava suosittelen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up