up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Takki Championship IV

plus
Joma

Joma Takki Championship IV

Tuotekuvaus Joma Takki Championship IV

Takki, jossa vetoketju ja vetoketjulliset taskut. Se sisältää nauhoituksen vyötäröllä ja hihansuut optimaaliseen istuvuuteen. Hihassa silkkipainettuja logoja.


Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Joma:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Joma:n takaama takuu. Valitse yksi Lasten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Lasten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Joma Takki Championship IV on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Joma Takki Championship IV

Huppu
Without hood
Väri
Sininen
Sukupuoli
Pojat
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma Takki Championship IV

Loistava

-

tuotteen laatu on huippuluokkaa

Joma Takki Championship IV

Loistava

-

tuotteen laatu on huippuluokkaa

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up