up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Takki Nylon

Joma Takki Nylon

Joma Takki Nylon

Joma Takki Nylon

Joma Takki Nylon

plus
Joma

Joma Takki Nylon

Tuotekuvaus Joma Takki Nylon

Anorakki, jossa hihansuut nauhat optimaaliseen istuvuuteen ja irrotettava huppu. Sisältää vetoketjulliset taskut ja sisäpussin.

Tekniset tiedot:

Koostumus: Polyamidi 100%


goalinn:ssa näytämme sinulle kaikki Joma:n Takki Nylon:n ominaisuudet. jalkapalloverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Joma Takki Nylon tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Joma Takki Nylon ja voit hyödyntää muita jalkapallovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Joma Takki Nylon

Huppu
With hood
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Sukupuoli
Pojat
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Takin tyyppi
untuvatäytteinen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

100% alkuperäinen

-

DÜNYA markalarının hepsinin birA ara da toplandığı tek päällä Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın, jolloin saatiin Z-e kadar bulabileceğimiz üstelik sisään Uygun garantisi Fiyat nähdään Orjinal Urun kalitesinin Yanin da Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller TAHT Kurmus birA päällä Trekkinn Turkiye den alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat 10 NAMBERS 5 STARS

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up