up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Verryttelypuku Eco Championship

plus
Joma

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Tuotekuvaus Joma Verryttelypuku Eco Championship

ECO Championship verryttelypuku on valmistettu 100 % kierrätetystä interlock-polyesteristä ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Koostuu takista ja housuista. Takissa on vetoketjulliset taskut sekä resorihihansuut ja helma maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Housuissa on säädettävä joustava vyötärönauha vyötärönauhalla. Helmassa on vetoketju, joka on helppo pukea tai riisua.


Ominaisuudet:

Taskuilla:
Vaatteet, joissa on strategisesti sijoitetut taskut tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen urheilun aikana. Voidaan käyttää minkä tahansa esineen säilyttämiseen.

Mukavuus:
Valmistettu joustavasta neuloksesta lisää mukavuutta ja istuvuutta. Vaate on erittäin mukava, mikä auttaa sinua kehittämään urheilutoimintaasi paremmin.

Liikkumisen vapaus:
Vaatteet joustavasta neulekankaasta, joka helpottaa liikkumista harjoittelun aikana. Se istuu täydellisesti vartaloon, joten voit harjoitella täysin liikkumattomasti.

Kierrätetty polyesteri:
Kangas on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterilangasta, joka on saatu jätepulloista. Näin Joma osallistuu saasteiden vähentämiseen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ilmakehään.

Kestävyys:
Kankaalle levitetty viimeistely estämään kuidun ja sen värien nopeaa heikkenemistä. Pidentää vaatteen käyttöikää kankaan kestävyyden ansiosta.


Joma Verryttelypuku Eco Championship:een kuuluu Joma:n takaama valmistajan takuu. Joma:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme jalkapallotuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. goalinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Tracksuitstuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Joma Verryttelypuku Eco Championship

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Tracksuits

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Chandal

-

Erittäin mukava, tulen hyvin pian ja täydellinen koko

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Hieno tuote

-

Hei Erinomainen tuote nopea toimitus ja haluaisin tilata lisää joma-varusteita futsalseuraani Tarvitsen tarjouksen Terveisin

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Kuin hansikas

-

Se saapui nopeasti ja todella, erittäin mukava ja lämmin, täydellinen niille päiville, kun käyt salilla tai ostat neljä asiaa talon alta etkä halua käyttää tyypillistä texaslaista.

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Täydellinen ja suositeltava tuote

-

Täydellinen verryttelypuku mihin tahansa urheiluun, minun tapauksessani paddle-tennikseen. Se saapui nopeasti ja hyvässä kunnossa. Koko S sopii minulle täydellisesti!

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Erittäin hyvä laatu

-

Erittäin hyvä laatu ja erittäin hyvä hinta

Joma Verryttelypuku Eco Championship

φ

-

πολυ καλη ποιοτητα και πολυ καλες τιμες

Joma Verryttelypuku Eco Championship

Erittäin hyvä tuote

-

Saavun erittäin nopeasti ja erittäin hyvät housut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up