up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Voittaja Verryttelypuku

plus
Joma

Joma Voittaja Verryttelypuku

Tuotekuvaus Joma Voittaja Verryttelypuku

Avoin takki vetoketjulla erottuu erottuvan ikeen ja eteenpäin olkasauman ansiosta. Vetoketjutaskuja ja kirjailtu logo.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 100% Polyester Fleece


Älä odota enää ostaaksesi Joma Voittaja Verryttelypuku reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, goalinn:sta löydät myös muita Tracksuits tuotteita Miesten vaatteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Joma Voittaja Verryttelypuku ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Tracksuits tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Joma Voittaja Verryttelypuku

Väri
Harmaa
Musta
Tuotetyyppi
Takit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma Voittaja Verryttelypuku

Okei

-

Hyvä laatu hinta. suositeltava

Joma Voittaja Verryttelypuku

Hyvä tuote

-

Tämä lenkkitakki on hyvää vastinetta rahalle. Se sopii syys- ja talvikauden alkuun, koska siinä on hieman pehmoista sisällä ja se on mukava. Siinä on myös kaksi vetoketjullista sivutaskua, jotka ovat aina erittäin käytännöllisiä avaimien ja muiden esineiden säilyttämiseen.

Joma Voittaja Verryttelypuku

Viiden tähden verryttelypuku

-

Tämä on erittäin hyvä Joma-puku. Siinä on hieno linja, se on hyvä ommeltu ja sopii säännöllisiin kooihin. Hyvät vetoketjulliset sivutaskut ovat iso plus. Mukava värivalikoima ...

Joma Voittaja Verryttelypuku

5 ballovia!

-

hyvä ja siististi ommeltu. tyytyväinen laatuun. suhteellisen kevyt. sopii kylmään ja lämpimään vuodenaikaan

Joma Voittaja Verryttelypuku

Arvo

-

Hyvä laatu edulliseen hintaan

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up