up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Joma

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

jalkapallokengät

jalkapallokengät

juniorien sisäjalkapallo

juniorien sisäjalkapallo

sisäjalkapallo

sisäjalkapallo

Materiaali

Materiaali

Laitteet

Laitteet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Pelivarusteet

Saappaat

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( Joma )

Joma

Joma on maailmankuulu espanjalainen urheiluvaatteiden valmistusyritys, joka tarjoaa jalkineita ja vaatteita juoksua, jalkapalloa, kuntoa, tennistä ja monia muita urheilulajeja varten. Yrityksen perusti Fructuoso Lopez vuonna 1965. Joman pääkonttori sijaitsee Portillo De Toledossa, Espanjassa. Joma on johtava tuotemerkki, joka on kymmenen parhaan urheiluvaatteiden valmistus- ja jakeluyhtiön joukossa.
Joma keskittyy tällä hetkellä jalkapalloon, tenniseen, juoksuvaatteisiin ja jalkineisiin. Joma-kaupoista löytyy valikoima kevyitä ja teknisesti edistyneitä kenkä- ja vaatekokoelmia. Joma tarjoaa kaikissa tuotteissaan valtavan määrän nykyaikaisia malleja, jotka täyttävät kaikki urheilijoiden tarpeet. Jos olet omistautunut jalkapalloilija, sinun on tarkistettava jalkapallokengän, vaatteiden ja jalkapallovarustemme suuri kokoelma!

clouse menu Sulje