up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Joma

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

jalkapallokengät

jalkapallokengät

juniorien sisäjalkapallo

juniorien sisäjalkapallo

sisäjalkapallo

sisäjalkapallo

Materiaali

Materiaali

Laitteet

Laitteet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Pelivarusteet

Saappaat

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( Joma )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Joma

Joma on brändi, joka tunnetaan yhdeksi suurimmista urheiluvalmistajista maailmassa. Se perustettiin Espanjassa vuonna 1965. Yrityksen pääkonttori on Portillo De Toledossa ja sen perustaja on Fructuoso López. Aluksi brändi alkoi tarjota yleiskäyttöisiä jalkineita, mutta vähitellen siitä tuli yksi parhaista urheilutuotteiden valmistajista ja jakelijoista. Se tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kenkiä ja muita tarvikkeita lähes kaikkiin urheilulajeihin, kuten juoksuun, tennikseen, jalkapalloon jne.
Päätuote, jonka jokainen pelaaja tarvitsee, on hyvälaatuinen verryttelypuku, tai sitä voidaan kutsua lämmittelypuvuksi. Joman verryttelypuvut on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä ja mukavana ennen ottelua tai taukoja ja niiden aikana. Tai kuumissa sääolosuhteissa ne voivat auttaa pitämään kehon viileänä estämällä UV-säteitä osumasta suoraan ihoon. Joman verryttelyasuissa ja t-paidassa on laajimmat tyyli- ja värivaihtoehdot.

Jomalla on saumaton kenkämallisto kaikkiin urheilulajeihin

Brändi tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman jalkineita lähes kaikkiin urheilulajeihin. Joma soccerilla on laaja valikoima urheilukenkiä. Yksi klassisimmista on Joma jalkapallokengät .Nämä jalkapallokengät ovat kaikkien jalkapalloilijoiden suosikkikengät innovatiivisen suunnittelunsa ja nykyaikaisen teknologiansa ansiosta, mikä tekee niistä täydellisen parin kaikille jalkapalloilijoille. Niiden ultrakevyt ja vedenpitävä materiaali tekee niistä erittäin mukavia ja ilmavia vaivattomaan pelaamiseen. Lisäksi pohjan erilaiset ulko- ja sisämuodot on suunniteltu täydellisesti tarjoamaan riittävä pito jaloille. Lisäksi kenkien erinomainen jäykkyys mahdollistaa rakenteen pysymisen samana samalla kun se tarjoaa sisäisen pehmusteen suojaamaan jalkoja loukkaantumiselta.
Jalkapallon lisäksi, jota pelataan nurmikolla, Jomalla on myös valikoima futsal-kenkiä, jotka eroavat hieman jalkapallokengistä siinä, että futsal-otteluita voi pelata kovilla pinnoilla nurmen sijaan. Pelipintojen eroista johtuen nämä futsalkengät on suunniteltu täysin eri tavalla kuin ulkopohja. Joma futsal -kengät on valmistettu kestävästä kumipohjasta ilman nappuloiden kiinnitystä. Upea muotoilu ja mukava nahkamateriaali tekevät niistä erittäin ainutlaatuisia ja helppoja pelata kiinteällä pinnalla.
Joma jalkapallokengät ovat yksi parhaista kenelle tahansa jalkapalloilijalle saatavilla olevista saappaista.Ne innovoivat ajan myötä ja niistä on tullut brändin osaaminen ja ylivoimaisesti erinomainen vaihtoehto jokaiselle jalkapalloilijalle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje