up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Lyhythihainen T-paita Carbolla

Kappa Lyhythihainen T-paita Carbolla

plus
Kappa

Kappa Lyhythihainen T-paita Carbolla

Tuotekuvaus Kappa Lyhythihainen T-paita Carbolla

Ominaisuudet:

ompelu vahvistui.

Kappa painettu rintaan.

Tekniset tiedot:

Hengittävä kangas B.

TEX, EVA

vaahto (220 g / m2).Kappa Lyhythihainen T-paita Carbollaa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Kappa:n tuotteita, kuten Lyhythihainen T-paita Carbolla, löydät ne omasta jalkapallo verkkokaupastasi goalinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. goalinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä jalkapallo varusteita Kappa:lta.

Ominaisuudet Kappa Lyhythihainen T-paita Carbolla

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Musta
Sininen
Suositeltava käyttötarkoitus
Rugby

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up