up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Pagino-vertailupuku

plus
Kappa

Kappa Pagino-vertailupuku

Tuotekuvaus Kappa Pagino-vertailupuku

Ominaisuudet:

Kappa painettu oikeaan jalkaan.

Banda painettu jalkoihin.

Tekniset tiedot:

Kangas: 100% polyesteriä.Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Kappa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Kappa:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Miesten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Kappa Pagino-vertailupuku on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Kappa Pagino-vertailupuku

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä tuote

-

Nopea toimitus. Kestävä mutta mukava tuote, tiukka vasikoille. Hyvä vastine rahalle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up