up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Pehmustettu Takki Seddolo

plus
Kappa

Kappa Pehmustettu Takki Seddolo

Tuotekuvaus Kappa Pehmustettu Takki Seddolo

Ominaisuudet:

Kappa koristeltu rinnassa.

Omini, brodeerattu hihoissa, vetoketjullinen huppu.

Tekniset tiedot:

Kangas: 100% polyesterimikrofiiripäällystetty.Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät goalinn:sta, kuten Kappa Pehmustettu Takki Seddolo. Osta nyt Kappa Pehmustettu Takki Seddolo ja säästä paljon puhdasta rahaa Takit tuotteista. Lisäksi, Kappa-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että jalkapalloverkkokaupastamme voit löytää Kappa Pehmustettu Takki Seddolo:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? goalinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Kappa Pehmustettu Takki Seddolo

Huppu
With hood
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up