up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Takki Annistono 222 Banda

Kappa Takki Annistono 222 Banda

Kappa Takki Annistono 222 Banda

plus
Kappa

Kappa Takki Annistono 222 Banda

Tuotekuvaus Kappa Takki Annistono 222 Banda

Miesten takki harjattua trikoota. NORMAALI ISTUVUUS. Resorireunat, täysi vetoketju edessä, kaksi etutaskua. Banda-nauha, jossa toistuva Omini-logo vaihtoehtoisilla väreillä ja reunuksella, kiinnitetty hihoissa, laserleikattu Omini-logo.


Tekniset tiedot:

- Koostumus: Koko polyesteri 100%
Kappa Takki Annistono 222 Banda:een kuuluu Kappa:n takaama valmistajan takuu. Kappa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme jalkapallotuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. goalinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Takittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Kappa Takki Annistono 222 Banda

Huppu
Without hood
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up