up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Takki Martio

plus
Kappa

Kappa Takki Martio

Tuotekuvaus Kappa Takki Martio

Windbreaker-takki 100% polyesteria vedenpitävä, huppu kauluksessa, brodeerattu Kappa-kirjain rinnassa, brodeerattu Omini-logo olkapäillä.

Tekniset tiedot:

Normaali istuvuus.Aiotko hankkia itsellesi suositun Kappa Takki Martio:n? Kaikki Kappa-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Kappa Takki Martio jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Kappa Takki Martio

Huppu
With hood
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kappa Takki Martio

Toimii odotetusti.

-

Tämä korvaa vanhemman, muutama vuosi sitten ostetun version. Vanhassa vetoketju päätti vetäytyä, joten oli aika hankkia uusi. Toistaiseksi se toimii odotetusti; kaksinkertainen kerros verrattuna vanhempaan takkiin on juuri sitä mitä tarvitaan pitämään kosteuden poissa kehostasi. Ja chiliolosuhteissa voi pitää sinut matolla harjoittelun aikana, mutta älä odota vaihtavasi viileää talvitakkiasi. niin ei vain ole tarkoitus tehdä..

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up