up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Tiriolo Verryttelypuku

plus
Kappa

Kappa Tiriolo Verryttelypuku

Tuotekuvaus Kappa Tiriolo Verryttelypuku

Ominaisuudet:

Kontrastihartiat.

Kappa rinnassa.

Omini tulostaa molemmissa hihoissa.

Vastakkaiset putkistot sivukappaleita pitkin.

Tekniset tiedot:

Kangas: 100% polyesterikangasta.Tällä hetkellä, Kappa Tiriolo Verryttelypuku tuotetta on saatavilla goalinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Kappa-merkkisiin jalkapallo tuotteisiin, joita jalkapallo verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Tracksuits kokoelman malleilla. goalinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat jalkapallo-tuotteet.

Ominaisuudet Kappa Tiriolo Verryttelypuku

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Takit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up