up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Verryttelypuku Benno Bts

Kappa Verryttelypuku Benno Bts

Kappa Verryttelypuku Benno Bts

plus
Kappa

Kappa Verryttelypuku Benno Bts

Tuotekuvaus Kappa Verryttelypuku Benno Bts

BENNO lasten verryttelypuvut ovat osa koulun paluuta.

Välttämätön tuote lapsillemme.

Graafinen collegepaita, jossa on kiristysnyörit hupun säätämiseksi, on yhdistetty hillittyihin housuihin, joissa tuotteen etupuolella on omini-logo.


Jos pidät Kappa Verryttelypuku Benno Bts:sta, tutustu myös muihin Kappa:n jalkapallotuotteisiin Lasten vaatteet osastollamme ja Tracksuits katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia goalinn:ssa, omassa jalkapallo verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Kappa Verryttelypuku Benno Bts

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Valkoinen
Sukupuoli
Pojat
Tuotetyyppi
Takit
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up