up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kappa

Kappa

Osastot

KAIKKI ( Kappa )

Noin Kappa

Kappa on italialainen urheiluvaatemerkki, joka on ollut olemassa jo vuodesta 1916 Turinissa, Italiassa. Alunperin merkki keskittyi alusvaatemallistojen ja muiden vaatekappaleiden tuottamiseen, mutta se siirtyi pian urheiluvaatteiden tuotantoon. Kappa tuli nopeasti suosituksi 1980- ja 1990-luvuilla, joidenkin jalkapalloilijoiden, tennispelaajien ja muiden urheilijoiden käyttämien treenitakkien ansiosta. Kappa-logo, jossa on mies ja nainen selkä seinää vasten, tulivat ikonisiksi ja synonyymeiksi merkille. Logo edustaa tasa-arvoa ja molemminpuolista tukea sukupuolten välillä. Kappa on tullut suosituksi retro- ja vintage-urheiluvaatteiden valintana.

Kappa tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja kenkiä

Kappa-vaatteet tunnetaan laadukkaista materiaaleista, innovatiivisista suunnitteluista ja huolellisuudesta yksityiskohdissa. Merkin vaatteet vaihtelevat urheiluvaatteista katutyyliin ja sisältävät t-paitoja, huppareita, housuja, takkeja ja asusteita. Kappa-pohjalliset on suunniteltu olemaan mukavia käyttää, ja niissä on pehmuste ja tuki jalkoille. Kappa-sliipat ovat suosittuja mukavan ja tyylikkään käyttövaatteen valintana, ja ne ovat myös muodin ilmentymiä. Kappa-hupparit ovat valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puuvillasta ja polyesterisekoitteista, ja ne ovat saatavilla monessa värissä ja tyylissä. Kappa-hupparit on myös suunniteltu olemaan mukavia, pehmeillä ja hengittävillä materiaaleilla, jotka mahdollistavat liikkuvuuden. Huppari on täydellinen viileämpään säähän, antaen lämpöä ja suojan olosuhteita vastaan. Kappa-housut ovat saatavilla eri tyyleissä ja materiaaleissa, kuten collegehousuissa, treenihousuissa ja juoksutrikooissa. Yksi Kappa-housujen tärkeimmistä etuista on niiden monikäyttöisyys. Niitä voi käyttää erilaisiin toimintoihin, mukaan lukien harjoittelu ja rento pukeutuminen.
Kappa-shortsit ovat myös tunnettuja kestävyydestään. Merkki käyttää laadukkaita materiaaleja ja rakennustekniikoita varmistaakseen, että shortseissa voi kestää mekaanista kulumista ja tuulenpuuskaa. Niissä on usein kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, jotta voit pysyä viileänä ja kuivana harjoituksen aikana. Kappa-treenitakit koostuvat yleensä vastamuotoon ommelluista takkeista ja housuista, jotka on valmistettu kevyistä ja hengittävistä materiaaleista, kuten polyesteri- tai puuvillasekoitteista. Kappa-treenitakit ovat suosittu valinta urheilijoille ja urheilun ystäville ympäri maailmaa. Kappa-kenkiä ovat suosittuja kenkämalleja, jotka on suunniteltu urheilulliseen suorituskykyyn ja rentoon pukeutumiseen. Kappa-kenkiä on saatavilla eri tyyleissä, kuten juoksu-, harjoitus- ja casual-tennareissa. Kappa-kenkiä ovat täydellisiä niille, jotka etsivät laadukkaita jalkineita urheilulliseen suorituskykyyn ja rentoon pukeutumiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje