up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kelme Sisäjalkapallokengät Flamenco Acid

plus
Kelme

Kelme Sisäjalkapallokengät Flamenco Acid

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kelme Sisäjalkapallokengät Flamenco Acidgoalinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia jalkapallo tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Kelme Sisäjalkapallokengät Flamenco Acid? Olet onnekas, sillä goalinn:ssä, Miesten kengät katalogissa ja Sisäjalkapallo kengät kategoriassa, tarjoamme muita jalkapallo tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Kelme Sisäjalkapallokengät Flamenco Acid

Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kelme Sisäjalkapallokengät Flamenco Acid

Kengät kelme

-

Kengät saapuivat viikon odotettua pidempään, mutta ei hätää, ne saapuivat ehjinä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up