up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision

plus
Kelme

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kelme Sisäjalkapallokengät Precision

Classic Kelme par excellence palaa jäädä. Mukavalta ja yksinkertainen malli, joka on tärkein teknologioita Indoor Kelmė.

Valmistettu Hisking tarjoamaan mukavuutta ja keveyttä. Ulkopohja K Flex järjestelmän suuremman joustavuuden. Estrobel tikkaukset antaa voimaa ja joustavuutta. Phylon Tech lisättyä iskunvaimennus. Kaksi nivelpisteiden suosia kierrosta. Sahanpuru varvas vahvistaminen.


Oletko kiinnostunut Kelme:n Sisäjalkapallokengät Precision:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla goalinn:n valikoimassa, omassa jalkapallo verkkokaupassasi. Meiltä goalinn:lta löydät suuren valikoiman Kelme-merkkisiä jalkapallo varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Kelme Sisäjalkapallokengät Precision vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt goalinn:n laajaan valikoimaan jalkapallo varusteita.

Ominaisuudet Kelme Sisäjalkapallokengät Precision

Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Yläosa

-

Erittäin suositeltava tuote! odotettua parempi

Ylös

-

Erinomainen hinta/laatu -suhde

Kelme, varmasti osuma

-

Hyvä ja oikea toimitus

Kelme

-

Suuri kengät leikkiä salissa. hyvä sivusto hyvät hinnat

Kelme tarkkuus

-

mukava, hyvä tarttuvuus päällystettyyn hyvin koko lähestyi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up