up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Core 2.0-raita Puku

Kempa Core 2.0-raita Puku

Kempa Core 2.0-raita Puku

Kempa Core 2.0-raita Puku

plus
Kempa

Kempa Core 2.0-raita Puku

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kempa Core 2.0-raita Puku

Ominaisuudet:

Vyötärönauha

Sivutaskuja

Kempa-kirjonta edessä ja CORE 2.0 tulostuvat takana

Elastinen kylkiluun selkänojassa

Tekniset tiedot:

materiaali:

85% puuvillaa, 15% viskoosia


Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät goalinn:sta, kuten Kempa Core 2.0-raita Puku. Osta nyt Kempa Core 2.0-raita Puku ja säästä paljon puhdasta rahaa Tracksuits tuotteista. Lisäksi, Kempa-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että jalkapalloverkkokaupastamme voit löytää Kempa Core 2.0-raita Puku:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? goalinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Kempa Core 2.0-raita Puku

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Koko

-

Jos se on 175cm pitkä, L-koko on juuri oikea.

Contento.

-

Satunnainen tuote, he toimittivat sen minulle 72 tunnin viiveellä minulle ilmoitetuista tiedoista. Mutta he toimivat erittäin ystävällisesti vaatimukseni suhteen. 100x100 suositeltavaa.

Kempa housut

-

Se näyttää erittäin hyvältä Tulin ennen säädettyä, kun yritän sitä antaa paremman lausunnon

Hyvä

-

Hyvä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up