up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Huppari Graphic

Kempa Huppari Graphic

Kempa Huppari Graphic

Kempa Huppari Graphic

plus
Kempa

Kempa Huppari Graphic

Tuotekuvaus Kempa Huppari Graphic

Huppu nauhoilla.
lasten koot ilman johtoa hupussa.
graafinen tulostus.
kenguru tasku.
joustava ribi hihassa ja helmassa. Materiaali: 60% puuvillaa, 40% polyesteriä.


Täydennä tilauksesi Kempa Huppari Graphic:lla, jonka löydät Miesten vaatteet kokoelmastamme Hupparit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita jalkapallo kategorioita goalinn:ssa, joka on oma jalkapallovarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Hupparit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla goalinn:ssa!

Ominaisuudet Kempa Huppari Graphic

Huppu
With hood
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up